Meditaties & healingen

Het meditatie platform voor thuis en onderweg!

 Mediteren is in het moment zijn. Niet bezig zijn met het verleden of de toekomst maar gewoon in het nu. Aanwezig bij jezelf met alles wat je voelt en ervaart. Mediteren doe je eigenlijk in stilte met de aandacht bij jezelf, maar omdat we vaak zo ins ons hoofd zitten is dit voor veel mensen lastig. Het is in het moment aanwezig zijn.

Ik help je hierbij door je per meditatie en thema je te begeleiden. Voor ieder moment is er een meditatie beschikbaar. Zie dit platform ook als een moment voor jezelf. Door gewoon naar mijn stem te luisteren creëer je al even tijd voor jezelf. Al is het maar 10 minuten.

Quiet the mind

and the soul will speak

Met meer dan 25 sessies die je iedere dag kunt beluisteren. Naast meditaties staan er ook yoga nidra sessies en healingmeditaties op het platform. Om de zoveel tijd creëer ik nieuwe sessies die automatisch op het platform komen te staan.

“Jouw stem is zo fijn!” Dit krijg ik al terug sinds ik ben begonnen met yogalessen geven. Ik voel al een hele tijd dat ik hier meer mee mag gaan doen. Mijn stem inzetten als healing voor anderen.

In 2019 ben ik begonnen met meditaties opnemen en die te gaan delen via Spotify en ITunes. Langzaamaan werden die meditaties opgepikt en gedeeld. Vorig jaar heb ik mijn eigen meditatieplatform gelanceerd. Verschillende geleide meditaties voor alle momenten van de dag.

Vind je mijn stem ook zo fijn om naar te luisteren dan is dit platform voor jou!

Laat mij je begeleiden naar een moment voor jezelf en innerlijke rust.

Voel jij een JA?

 

Meditation

is being in tune with our inner universe

wat krijg je?

Meditatie platform

\

1 jaar toegang tot dit platform

\

meer dan 25 sessies

\

Update van nieuwe meditaties & healingen

\

Je kunt zo vaak als je wilt de meditaties luisteren binnen dat jaar

\

Na 1 jaar krijg je automatisch een mail of je wilt verlengen

Prijs toegang meditaties & healingen

meer over Hannah 

Ik ben Hannah

Ik heb ruim 7 jaar in de fysiotherapie gewerkt maar kon daar mijn draai niet meer vinden. Ik liep vast in het systeem en kwam thuis te zitten met een zware burn-out. Ik wilde niet meer terug in loondienst en de fysiotherapie, dat was voor mij heel duidelijk. Maar wat ga je dan doen?

Ik ben mij toen meer gaan verdiepen in de yoga en heb verschillende opleidingen gevolgd. Het geven van reikibehandelingen gaf ik al en ook daar ben ik mij meer in gaan verdiepen, de werking van energie.

Ik heb ruim 2 jaar thuis gezeten en ben langzaam weer gaan opbouwen door in verschillende yogastudio’s en sportscholen yogales te gaan geven. Dat vond ik een hele fijne leerervaring en voor mij werd het steeds duidelijker dat ik hier meer mee wilde doen.

In augustus 2018 had ik voor mijzelf besloten dat ik een eigen praktijk wilde starten. Een ruimte voor yoga, energetische therapie, workshops en cursussen. Een ruimte die rust uitstraalde en waar mensen terecht kunnen voor ontspanning en de connectie met hun zelf.

Die ruimte heb ik kunnen realiseren en in januari 2019 opende ik de deuren van mijn praktijk. Met alle liefde geef ik daar mijn yogalessen en healingen.

In 2020 is de ruimte geopend van mijn online praktijk. Daar zijn nog meer mensen welkom voor ontspanning en yoga, maar dan in hun eigen omgeving.

Ik hoop je graag online te ontmoeten.

Liefs Hannah

Hannah

Klanten aan het woord

Meditatie

selflove is the greatest medicine